ရုပ်သံကို ရပ်တန့်၍ Zoom ဆွဲသည့်စနစ်
Auto Recap တစ်ခု စလုပ်တိုင်း Coin 1 ခု ကုန်ပါသည်။ ဆက်လက်အသုံးပြုရန် ငွေဖြည့်သွင်း၍ Coin ဝယ်ယူပေးပါ။
Account ဖျက်လိုက်ပါက ပြန်လည်ရယူ၍ မရပါ။